Kreativt
Webbureau
I Odense.

Et ungt Webbureau i Odense med krudt i røven

Web SEO er et webbureau i Odense. Vi specialiserer os med flere forskellige discipliner, men med et særligt fokus på at hjælpe vores kunder med at få flere relevante besøgende - især i form af SEO og annoncering. Derudover hjælper vi med webudvikling og design.

Disse ydelser kan komme din virksomhed til gavn, og hvis du leder efter det helt rette webbureau i Odense, så vil vi gerne fortælle mere om, hvorfor du bør vælge os.

SEO fact?

Hjemmesider med en aktiv blog genererer 67% flere leads og 434% mere indekserede sider end dem, der ikke har det..

Kompetencer og uddannet inden for online marketing og salg

Det er utroligt vigtigt med en god online tilstedeværelse. Det gælder især for internetbaserede virksomheder, men fysiske virksomheder kan heller ikke længere overse det: Næsten alle danskere er på nettet og bruger Google dagligt. Hvis du formår at udnytte denne mulighed, så kan det hurtigt resultere i stor vækst i din forretning.

Netop på dette punkt er vi parate til at hjælpe. Vores kompetencer ligger primært inden for online marketing, hvor vi er stærke i SEO. Det er også baggrunden for vores navn. Vi har flere års erfaring med søgemaskineoptimering, og her er der både tale om den interne og den eksterne del. Vi kan hjælpe dig med at få optimeret din hjemmeside således, at den rangerer bedst muligt i Google. Samtidig kan vi sørge for, at du får nogle relevante links, da linkbuilding også er et af vores helt store fokuspunkter.


Tilbage til forside

Vi holder til i H.C Andersens hjemby Odense

Da vi er fra Odense og er et aktivt bureau i byen, er der ekstra anledning til at hyre os, hvis du netop leder efter et godt webbureau i Odense.

På den måde får du nemlig services med ekstra relevans: Vi kender til det lokale marked, og vi kan for eksempel hjælpe med at sætte fokus på lokal SEO, målrettet annoncering eller en anden tilrettelagt strategi.

Der er altså nogle helt særlige fordele ved at hyre os, hvis du driver virksomhed i Odense, eller hvis du simpelthen bare ønsker at optimere indsatsen i Odense.

Det gør potentielt også kommunikationen lettere - vi er tæt på, og vi har fingeren på pulsen. Når du hyrer et lokalt webbureau, giver det en ekstra fornemmelse af sikkerhed, hvilket mange virksomheder sætter pris på. Derfor er vi altid klar til en samtale, hvis du har brug for et godt webbureau i Odense.

Toke Bohl
da_DKDanish
en_USEnglish sv_SESwedish nb_NONorwegian de_DEGerman fiFinnish sl_SISlovenian sk_SKSlovak pl_PLPolish da_DKDanish