UI & UX design

Hos Web SEO tilbyder vi UI & UX design af allerhøjeste kvalitet.

Vi lægger en indsats i arbejdet og sikrer dig en platform, der fungerer rigtigt godt for dine brugere. Vi er et af de få bureauer i Danmark, der har UI & UX design som spidskompetence, og det er et stærkt argument for at vælge os til opgaven.

UI & UX nævnes ofte sammen, og selvom de selvfølgelig relaterer sig til hinanden, er der stadig tale om to forskellige begreber.

VIDSTE DU AT

68% af brugere forlader en hjemmeside pga. dårlig UX design.

User Interface (UI)

“UI” er engelsk for user interface. På dansk oversætter vi det til brugerflade, og fokusset er at designe en brugerflade, som er tiltrækkende for brugeren. Det er den grafiske del af en hjemmeside eller en applikation.

Det kræver teknisk og grafisk snilde, men det kræver også en god indsigt i hvordan brugerne betragter en platform. Og hvordan brugerfladen fremstår så attraktiv og fangende som muligt.

User Experience (UX)

“UX” dækker over user experience, som på dansk er brugeroplevelsen. Her handler det om at optimere platformen, så brugerne nemt kan navigere rundt og komme frem til det essentielle.

Det kræver typisk en kombination af erfaring, analyse og optimering. UX kan ses som en viderebyggelse af UI, da brugeroplevelsen afhænger af, hvor godt brugerfladen er designet.