maj 2, 2019

SEO Webbureau i Odense

Vores navn afslører omgående, hvad vi beskæftiger os mest med.

Hos Web SEO arbejder vi nemlig med søgemaskineoptimering og hjælper adskillige virksomheder med at nå til tops i Google. Vi er et webbureau baseret i Odense, så vi har fingeren på pulsen, hvis du mangler hjælp til SEO i lokalområdet.

Da SEO er en online løsning, kan vi også sagtens udføre arbejde for forretninger i resten af landet. Vi har solide kompetencer inden for intern optimering og kan ligeledes tilbyde ekstern SEO i form af linkbuilding.

Du er altså velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til SEO.

For at fortælle lidt mere om, hvad vi egentlig laver som webbureau i Odense, og hvad du kan få ud af vores ydelser, kan du læse med herunder.


Sådan kan din virksomhed få gavn af SEO

Søgemaskineoptimering kan gøre en gigantisk forskel.

SEO er en af de bedste måder at skaffe flere besøgende på, og når først du har indtaget de gode placeringer i Google, beholder du dem som regel også længe efter.

Det er de fleste hjemmesider, der kan få gavn af SEO. Lige fra webshops til fysiske forretninger, samt erhvervsdrivende der har fokus på serviceydelser.

Hvis SEO-arbejdet er veludført, giver det næsten altid flere besøgende fra nettet – og hvis du så selv er i stand til at omdanne disse besøgende til kunder, så er der gevinst.

Alle internetbaserede virksomheder (fx webshops og hjemmesider med serviceydelser) bør lægge en indsats i SEO. Fysiske virksomheder kan også få gavn af SEO, så hvis du vil øge din synlighed på nettet, er det en af de klart bedste strategier, du kan benytte dig af.


Som udgangspunkt bør du gå efter at komme på første side af Google, når det gælder dine vigtigste søgeord. Kan du komme i top 3, så begynder det virkeligt at give resultater.

Det varierer selvfølgelig fra søgeord til søgeord – nogle er sværere at rangere godt på end andre. Du bør altid lægge en indsats i, at du rangerer nummer et på eget firmanavn. Derudover kan du udvælge en håndfuld andre søgeord, der skal sættes et særligt fokus på.

God søgemaskineoptimering resulterer ofte i, at dit site rangerer bedre på tværs af mange søgeord – ikke kun dem, du sætter et fokus på, men også mange andre som passivt følger med frem.

Når vi arbejder med SEO, har vi et klart fokus på Google, da det er den søgemaskine, som flest danskere benytter. Men når en hjemmeside er veloptimeret, vil den som regel også få bedre rangeringer i andre søgemaskiner – for eksempel Bing, som også kan være en kilde til kunder.

Intern optimering der fungerer

Vi har masser af erfaring med intern søgemaskineoptimering, som betyder en del, hvis du ønsker at nå til tops i søgningerne. Det er noget af det første, som vi ser nærmere på, hvis du hyrer os til at arbejde på din side. Intern SEO er nemlig grundlaget for den eksterne optimering, som vi begynder på senere.

Når vi arbejder med intern søgemaskineoptimering, vil vi blandt andet se nærmere på din hjemmesides hastighed, som er en vigtig faktor. Vi vil også se på sidens opbygning, og optimere hver af dine undersider efter relevante keywords.

Dernæst er der arbejdet med intern linkbuilding, der også altid er relevant. Hvis du har brug for nyt indhold på siden – eksempelvis for at tiltrække flere besøgende igennem nye søgeord – tilbyder vi også tekstforfatning. På den måde kan du få en SEO-optimeret tekst, der potentielt kan hente endnu flere kunder til.

Men det er bare enkelte af mange justeringer, som vi kan lave, hvis du har brug for det. Selve pointen er, at vi laver intern optimering, der fungerer – du får ingen standardløsning, men derimod en tilrettelagt løsning, der egner sig godt til din virksomheds behov.

Vi laver også backlinks

Ekstern søgemaskineoptimering består primært af at lave backlinks: Her er målet at få andre sider til at linke tilbage til din. Det er ofte svært, og det er derfor, at der ikke er ret mange forretningsejere, der klarer det selv. Det er faktisk kun få professionelle bureauer, der rent faktisk mestrer denne disciplin.

Men ikke desto mindre er backlinks en af hovedydelserne her hos Web SEO. Vi er et af de få SEO-bureauer, der har et lige så stort fokus på linkbuilding som på intern optimering.

Og det skaber den helt rette kombination, der ofte gør, at din hjemmeside kommer til at rangere over konkurrenterne i Google.

Vi har adgang til en lang række hjemmesider med gode metrics, som vi kan linke fra. Desuden kender vi til andre teknikker, som også vil blive taget i brug, hvis du har behov for veludført linkbuilding.


Overvej komplimenterende webydelser

For mange virksomheder vil SEO være den bedste vej til flere kunder, og derfor er SEO som regel også den form for promovering, der er størst fokus på.

Men ved siden af SEO kan du også overveje andre former for online marketing. Hos Web SEO arbejder vi for eksempel også med Google Ads (AdWords), hvor vi optimerer dine betalte annoncer. Denne ydelse bør overvejes, hvis du primært arbejder med B2B, og hvis du ønsker relevante kunder her og nu. Du kan sagtens få lavet Google Ads og SEO på samme tid – på den måde får du besøgende fra den betalte annoncering, mens dine rangeringer langsomt forbedres. SEO er nemlig en langtidsstrategi, hvor der nemt kan gå lidt tid, før siden lever op til sit potentiale. Derfor kan Google Ads sagtens være en fin komplimenterende kundekilde i begyndelsen.

Hvis du ønsker generelle forbedringer af dit website eller din platform, enten før eller efter du får udført SEO, tilbyder vi også webudvikling og UI/UX design.

Vi er dit webbureau i Odense – og resten af landet

Som webbureau i Odense er vi altid klar til at hjælpe lokale virksomheder i byen. Men vi kan også sagtens hjælpe kunder i resten af landet, da alle vores ydelser er webbaserede.

Derfor er du velkommen til at skabe kontakt, hvis du mangler hjælp til SEO. Vi kan gøre en god indsats og vi kan øge chancen for, at du indtager de bedste placeringer i Google. Så tøv ikke med at skrive eller ringe – på den måde kan vi hurtigt tale nærmere om din hjemmeside og dine ønsker.

Skriv en kommentar

Login eller lav en konto for at kommentere

Leave a Reply

Your email address will not be published.

da_DKDanish
en_USEnglish sv_SESwedish nb_NONorwegian de_DEGerman fiFinnish sl_SISlovenian sk_SKSlovak pl_PLPolish da_DKDanish