SEO &
Linkbuilding
I Odense.

Linkbuilding er brugt af stort set alle online virksomheder

Linkbuilding er en af de absolut vigtigste discipliner inden for søgemaskineoptimering. Mange opfatter linkbuilding som et synonym for ekstern linkbuilding, og det er nok også meget tæt på.


Uden gode links kommer du ikke ret langt med din hjemmeside. Omvendt kan en håndfuld kvalitetslinks nemt få positiv indflydelse på dine Google-rangeringer, og det er værd at udnytte.


Hvis du ikke selv specialiserer dig med linkbuilding, så giver det mening at outsource opgaven. Her er Web SEO klar til at hjælpe.

Wordpress hjemmeside
Anchor links er vigtige

og kan gøre vældig meget gavn i kampen på organisk trafik.

Alle hjemmesider kan nyde godt af links

Mange forretningsejere overvejer, om de egentlig har brug for links eller ej. Svaret er relativt simpelt: Hvis du har en hjemmeside, og du gerne vil have bedre rangeringer i Google, så er det altid smart at få lavet lidt linkbuilding.

Det kræver dog, at dine links rent faktisk er gode, og at de bygges ordentligt. Det skal se naturligt ud, og der skal linkes fra sider, som selv er pæne i Googles øjne.

WordPress er en utrolig alsidig platform, som kan tilpasses på millioner af måder.

Med dårlige links løber du den risiko, at søgemaskinerne kan straffe dig for bevidst at forsøge at manipulere dem. Derfor anbefaler vi, at du fokuserer på links med kvalitet og relevans. Her kan Web SEO hjælpe dig, for det er netop sådan, at vi arbejder med linkbuilding.


Linkbuilding Odense

Sådan arbejder vi med linkbuilding

Hos Web SEO har vi flere års erfaring med søgemaskineoptimering og dermed også med at bygge links. I løbet af disse år har vi testet en del forskellige strategier igennem, hvilket er med til at sikre, at vores metoder er velfungerende - både i dag, men også i fremtiden.

Først og fremmest har vi et stærkt netværk af sider, som kan tages i brug, hvis du mangler nogle kvalitetslinks. Her vil du typisk få et link, der placeres i en god og unik artikel på en side med gode metrics.

Vi kan dog også udføre linkbuilding med andre strategier, hvor vi rækker udover eget netværk og henter links udefra.

Desuden benytter vi os af markedets bedste tools til linkbuilding. Det gør det muligt at analysere på, hvad din side har brug for, og hvordan du rangerer i forhold til konkurrenterne. Ahrefs er et af de tools, som vi ofte tager i brug, men det er langt fra det eneste. Vi har nemlig også adgang til nogle specialudviklede tools, som mange af de øvrige danske SEO-firmaer ikke tager i brug.

Toke Bohl
da_DKDanish
en_USEnglish sv_SESwedish nb_NONorwegian de_DEGerman fiFinnish sl_SISlovenian sk_SKSlovak pl_PLPolish da_DKDanish