juli 16, 2019

Bedste SEO-plugins til WordPress

Omkring 30% af alle hjemmesider benytter WordPress. Generelt er det også den mest populære løsning blandt danske webmastere, så derfor er det interessant at se nærmere på de bedste SEO-plugins til WordPress.

Dine rangeringer i Google dikterer i høj grad, hvor mange besøgende du vil få. Derfor er søgemaskineoptimering utroligt vigtigt – det er umiddelbart den bedste vej til online succes.

Tjek nedenstående plugins for at øge dine chancer for at rangere højt i søgeresultaterne. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker mere specifik hjælp til SEO.

Yoast SEO

Det mest populære SEO-plugin til WordPress. Yoast SEO hjælper dig med at lave titler og metabeskrivelser på simpel vis, og du kan optimere hvert eneste stykke indhold på din side. Dette plugin laver desuden en automatisk analyse og giver dig råd til at forbedre sidens interne optimering.

Yoast SEO er gratis, men de har også en premium-version, hvor du får lidt ekstra fordele med. Vi anbefaler dig at snuppe den gratis udgave og eventuelt opdatere senere, hvis du får brug for det.

All in One SEO Pack

All in One SEO kan mange af de samme ting som Yoast SEO. Derfor er det et perfekt alternativ, hvis du af den ene eller anden grund ikke ønsker at bruge Yoast.

Du kan igen optimere hver eneste side og få forslag til forbedringer. Ulempen er, at mange brugere mener, at dette plugin er lidt sværere at bruge end Yoast SEO.

Derfor kræver det måske lidt tilvænning. Men du kan klare det meste, og All in One SEO Pack fås også i en gratis udgave. Køber du premium-udgaven, får du officiel support og samt lidt flere muligheder, hvilket selvfølgelig også kan være brugbart.

Rank Math

Et letvægtsplugin der fungerer til lidt af hvert. Rank Math hjælper dig både med at optimere dine undersider, samt med at tjekke op på keywords, visninger, klik og mere. Du kan forbinde dette plugin med Google Search Console, hvilket er utroligt effektivt.

Rank Math er generelt nemt at bruge, når du først er blevet bekendt med opsætningen. Det er et plugin, som både fungerer til begyndere og til avancerede WordPress-brugere.

Broken Link Checker

Google er ikke vild med sider, der har broken links – det vil sige links, som ikke længere er aktive. Det kan nogle gange resultere i dårligere rangeringer.

Ved at installere Broken Link Checker kan du automatisk få en oversigt over samtlige links på dit site, og hvis der er et eller flere, der er ugyldige, så får du en notifikation. Det samme gælder, hvis der i fremtiden er et link, der bliver ugyldigt. Du slipper altså selv for at skulle gå det hele igennem – du kan lade Broken Link Checker scanne dit site igennem på få sekunder i stedet.

WP Product Review

Egentlig ikke et decideret SEO-plugin, men alligevel et plugin til WordPress, der kan få indflydelse på SEO.

Hvis du selv anmelder produkter (eller hvis du lader brugerne anmelde dine produkter), kan det klares med et plugin som WP Product Review. Vurderingen vil blive vist i Googles søgeresultater i form af stjerner i metabeskrivelsen. Det tiltrækker opmærksomhed og øger chancen for, at brugerne i Google vil klikke på netop din side.

Table of Contents Plus

Igen ikke et reelt SEO-plugin. Men igen et plugin, der kan få indflydelse for dine rangeringer og trække flere besøgende til.

Table of Content Plus er en lille indholdsfortegnelse, der sættes ind i dine indlæg og artikler. Dine underoverskrifter bliver automatisk til links i din indholdsfortegnelse, og brugerne kan klikke sig videre til dem. Google registrerer også disse underlinks, hvilket kan hjælpe på intern SEO. Desuden vises de i søgeresultaterne, så dine underoverskrifter vil altså dukke op i søgeresultaterne som små links lige under din meta. Det giver flere muligheder og er især relevant for artikler med meget fyld på.

Skal vi optimere din WordPress-side?

Forhåbentligt har du fået lidt inspiration til, hvordan du kan forbedre din SEO med diverse plugins.

Hvis du ønsker yderligere assistance, så kan vi hjælpe. Web SEO udfører både intern og ekstern SEO, og vi har masser af erfaring med WordPress.

Kontakt os gerne, hvis du mangler hjælp til SEO!

Skriv en kommentar

Login eller lav en konto for at kommentere

Leave a Reply

Your email address will not be published.

da_DKDanish
en_USEnglish sv_SESwedish nb_NONorwegian de_DEGerman fiFinnish sl_SISlovenian sk_SKSlovak pl_PLPolish da_DKDanish